ProDrive

Alle informatie over ProDrive.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ProDrive ligt op 46%, 24 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Les je bij ProDrive? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locatie: Meppel.

Beschikt de school over een keurmerk?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van ProDrive.

De rijschool is te vinden in Steenwijk. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Jan van Riebeeckstraat 152, 8331SX Steenwijk. Bellen kan, je bereikt ze op 06 10 01 60 22. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 605155540000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4446G5.

Waar bezoek je ProDrive precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Steenwijk.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Steenwijk. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: L.I.E.F. (Leren In Een Flits) en autorijschool Boeve.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: ProDrive

Slagingspercentage

46

Aantal examens

24

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 01 60 22

Adres

Jan van Riebeeckstraat 152

Postcode

8331SX

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

605155540000

Rijschoolnummer

4446G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ProDrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo