Verkeersschool Koopstra B.V.

Alle informatie over Verkeersschool Koopstra B.V..

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Koopstra B.V. is 55%, 106 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Begin je met rijles bij Verkeersschool Koopstra B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Heerenveen.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Koopstra B.V..

Deze school heeft een vestiging in Wolvega. De adresgegevens: Zeeweegbree 16, 8472BD Wolvega. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]oolkoopstra.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (0561) 61 48 93. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 594174710000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0654G1.

Waar zit Verkeersschool Koopstra B.V. precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Wolvega.

Bekijk alle Rijscholen in Wolvega. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Ton van Spanje en Autorijschool H. Boes.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Koopstra B.V.

Slagingspercentage

55

Aantal examens

106

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0561) 61 48 93

Adres

Zeeweegbree 16

Postcode

8472BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

594174710000

Rijschoolnummer

0654G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Koopstra B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Koopstra B.V.
Verkeersschool Koopstra B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo