Autorijschool Profiplus Steenwijkerwold ⇒ Reviews & ervaringen

Autorijschool Profiplus

Alle gegevens van Autorijschool Profiplus.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Profiplus is 67%, 30 personen legden examen af (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je voor rijles bij Autorijschool Profiplus? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Meppel. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio.

Heeft de school een keurmerk?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Profiplus.

De rijschool is te vinden in Steenwijkerwold. Dit zijn de adresgegevens: Marienwold 6, 8341PR Steenwijkerwold. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 45 59 86 42. De school beschikt over een eigen website: profiplus.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 50820040000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3996N8.

Waar bezoek je Autorijschool Profiplus?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Steenwijkerwold.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Steenwijkerwold. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Attent en ProDrive.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Profiplus

Slagingspercentage

67

Aantal examens

30

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

profiplus.nl

Adres

Marienwold 6

Postcode

8341PR

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

50820040000

Rijschoolnummer

3996N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Profiplus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo