Autorijschool Profiplus

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Profiplus.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Profiplus is 72%, 36 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Praktijkles volgen bij Autorijschool Profiplus? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties: Meppel. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Profiplus.

De school is te vinden in Steenwijkerwold. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Marienwold 6, 8341PR Steenwijkerwold. Per e-mail bereik je ze op info@profiplus.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 45 59 86 42. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: profiplus.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 050820040000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3996N8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Profiplus precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Steenwijkerwold.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Steenwijkerwold. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool A. v.d. Wetering en Autorijschool Harm Post.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Profiplus

Slagingspercentage

72

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@profiplus.nl

Telefoon

06 45 59 86 42

Website

profiplus.nl

Adres

Marienwold 6

Postcode

8341PR

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

050820040000

Rijschoolnummer

3996N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Profiplus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo