Autorijschool Profiplus

Alles op een rijtje over Autorijschool Profiplus.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Profiplus is 78%, 32 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Les je bij Autorijschool Profiplus? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Meppel. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Profiplus.

Deze school heeft een vestiging in Steenwijkerwold. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Marienwold 6, 8341PR Steenwijkerwold. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Bel de rijschool op, 06 45 59 86 42. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: profiplus.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 050820040000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3996N8.

Waar bezoek ik Autorijschool Profiplus (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Steenwijkerwold.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Steenwijkerwold. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Harm Post en Rijschool G.J. de Jonge.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Profiplus

Slagingspercentage

78

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 45 59 86 42

Website

profiplus.nl

Adres

Marienwold 6

Postcode

8341PR

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

050820040000

Rijschoolnummer

3996N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Profiplus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo