Van Gerwen Verkeersschool B.V.

Op deze pagina ontdek je alles over Van Gerwen Verkeersschool B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Van Gerwen Verkeersschool B.V. is 55%, 103 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Van Gerwen Verkeersschool B.V. biedt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi. Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je ervoor lessen te volgen bij Van Gerwen Verkeersschool B.V.? Dan heb je de keuze uit 2 CBR-locaties: Nijmegen, Den Bosch.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Van Gerwen Verkeersschool B.V..

Je vindt deze school in Zeeland. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Hogeweg 14, 5411LP Zeeland. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0486) 45 45 45. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: vangerwen.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 596974230000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7086A1.

In welke plaats zit Van Gerwen Verkeersschool B.V.?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Zeeland.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zeeland. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Ben Dubbeldeman en Rijschool Hans Bolwerk.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Van Gerwen Verkeersschool B.V.

Slagingspercentage

55

Aantal examens

103

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0486) 45 45 45

Website

vangerwen.nl

Adres

Hogeweg 14

Postcode

5411LP

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen, Den Bosch

KvK-nummer

596974230000

Rijschoolnummer

7086A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Van Gerwen Verkeersschool B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Van Gerwen Verkeersschool B.V.
Van Gerwen Verkeersschool B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo