ANWB Rijopleidingen Wesseldijk Nijmegen ⇒ Reviews & ervaringen

ANWB Rijopleidingen Wesseldijk

Alle informatie die je nodig hebt over ANWB Rijopleidingen Wesseldijk.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ANWB Rijopleidingen Wesseldijk is 54%, 408 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je van start met les bij ANWB Rijopleidingen Wesseldijk? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijlessen & auto theorie gratis oefenen

Geld besparen op je autorijbewijs? Check de links heronder! Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer en adresgegevens van ANWB Rijopleidingen Wesseldijk.

Deze rijschool heeft een locatie in Nijmegen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Energieweg 25, 6541CW Nijmegen. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (024) 378 69 02, of (024) 377 06 66. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: anwb-rijopleiding.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 91267560000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1377Z8.

Waar bezoek ik ANWB Rijopleidingen Wesseldijk precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Nijmegen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Nijmegen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Rien Janssen en Autorijschool Rob Steuten.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: ANWB Rijopleidingen Wesseldijk

Slagingspercentage

54

Aantal examens

408

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(024) 377 06 66

Website

anwb-rijopleiding.nl

Adres

Energieweg 25

Postcode

6541CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

91267560000

Rijschoolnummer

1377Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ANWB Rijopleidingen Wesseldijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

ANWB Rijopleidingen Wesseldijk
ANWB Rijopleidingen Wesseldijk

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo