Smits Opleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over Smits Opleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Smits Opleidingen is 55%, 262 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Smits Opleidingen biedt ook beroepsopleiding(en) aan: bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Start je met rijles bij Smits Opleidingen? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Den Bosch. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Heeft deze school een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Smits Opleidingen.

De rijschool heeft een locatie in Oss. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Rijnstraat 33, 5347KN Oss. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0412) 62 55 33. Voor meer info check je de website van de rijschool: smitsopleidingen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 622313160000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8074G1.

In welke plaats vind je Smits Opleidingen?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Oss.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Oss. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Pijnenburg en V.O.F. Autorijschool Van Vliet.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Smits Opleidingen

Slagingspercentage

55

Aantal examens

262

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0412) 62 55 33

Website

smitsopleidingen.nl

Adres

Rijnstraat 33

Postcode

5347KN

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

622313160000

Rijschoolnummer

8074G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Smits Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo