Epic auto en motorrijschool

Alles op een rijtje over Epic auto en motorrijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Epic auto en motorrijschool is 71%, 42 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Epic auto en motorrijschool? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Adresgegevens en telefoonnummer van Epic auto en motorrijschool.

De rijschool is te vinden in Odiliapeel. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Rode Eiklaan 2, 5409SW Odiliapeel. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@epicrijschool.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 28 24 35 50. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 171593360000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4934N0.

Waar bezoek je Epic auto en motorrijschool (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Odiliapeel.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Odiliapeel. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Rijmegen en Rij-opleiding RoodGeelGroen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Epic auto en motorrijschool

Slagingspercentage

71

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@epicrijschool.nl

Telefoon-nr

06 28 24 35 50

Adres

Rode Eiklaan 2

Postcode

5409SW

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

171593360000

Rijschoolnummer

4934N0

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Paul Koolen

    Goede instructeur! Zorgt voor rust en structuur.

Epic auto en motorrijschool
Epic auto en motorrijschool

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo