Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.

Ontdek alles over Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F..

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F. ligt op 61%, 23 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F. biedt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Start je met les bij Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Den Bosch.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F..

Deze rijschool heeft een locatie in Uden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Heufkens 518, 5403LV Uden. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0413) 26 52 69. De school beschikt over een eigen website: rijschool-nooijen.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 160389800000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7973R1.

In welke plaats vind ik Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Uden.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Uden. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Kooyman en Autorijschool Gestel.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.

Slagingspercentage

61

Aantal examens

23

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0413) 26 52 69

Website

rijschool-nooijen.nl

Adres

Heufkens 518

Postcode

5403LV

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160389800000

Rijschoolnummer

7973R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.
Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo