Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.

Op deze pagina lees je alles over Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F..

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F. is 59%, 27 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F. verzorgt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met les bij Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Den Bosch.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbiedingen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres- en contactgegevens van Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F..

Je vindt de rijschool in Uden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Heufkens 518, 5403LV Uden. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0413) 26 52 69. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschool-nooijen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 160389800000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7973R1.

Wat is de locatie van Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F. (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Uden.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Uden. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT en John Gloudemans.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.

Slagingspercentage

59

Aantal examens

27

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0413) 26 52 69

Website

rijschool-nooijen.nl

Adres

Heufkens 518

Postcode

5403LV

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160389800000

Rijschoolnummer

7973R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.
Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo