Autorijschool Johan Bos

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Johan Bos.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Johan Bos ligt op 61%, 317 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Rijles volgen bij Autorijschool Johan Bos? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & korting rijles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in.

Heeft de school keurmerken?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Johan Bos.

De rijschool is te vinden in Haps. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Beerseweg 13E, 5443BD Haps. Bellen kan, je bereikt ze op (0485) 31 80 09. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 120374710000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0263W8.

Waar zit Autorijschool Johan Bos (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Haps.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Haps. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Jonkers en Rij-opleiding RoodGeelGroen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Johan Bos

Slagingspercentage

61

Aantal examens

317

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Adres

Beerseweg 13E

Postcode

5443BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

120374710000

Rijschoolnummer

0263W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Johan Bos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo