Rijschool Ivo Teunissen

Alles wat je wilt weten over Rijschool Ivo Teunissen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ivo Teunissen ligt op 72%, 82 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Ivo Teunissen? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Nijmegen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Ivo Teunissen.

De school heet een locatie in Wilbertoord. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Verbindingsweg 28, 5455GP Wilbertoord. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 25 04 37 01. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 854149990000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6850K4.

In welke plaats vind ik Rijschool Ivo Teunissen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Wilbertoord.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Wilbertoord. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Berg en Dal en Nijsten Rijvaardigheid.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Ivo Teunissen

Slagingspercentage

72

Aantal examens

82

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 04 37 01

Adres

Verbindingsweg 28

Postcode

5455GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

854149990000

Rijschoolnummer

6850K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ivo Teunissen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo