Rijschool Arjan Huizer

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Arjan Huizer.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Arjan Huizer is 56%, 25 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Arjan Huizer? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Nijmegen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Arjan Huizer.

De school is te vinden in Schaijk. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Holenbergstraat 1, 5374RZ Schaijk. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 16 62 62 99. Het KvK-nummer van de rijschool is 804052230000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1330Z1.

Waar vind je Rijschool Arjan Huizer (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Schaijk.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Schaijk. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Universeel Traffic (Stanzo) en NLP-Drive Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Arjan Huizer

Slagingspercentage

56

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 62 62 99

Adres

Holenbergstraat 1

Postcode

5374RZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

804052230000

Rijschoolnummer

1330Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Arjan Huizer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo