Rijschool Van Zuylen

Alle details over Rijschool Van Zuylen.

Praktijklessen volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van Zuylen is 56%, 198 personen legden examen af (rijbewijs B). Rijschool Van Zuylen biedt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Lessen volgen bij Rijschool Van Zuylen? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Den Bosch. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Van Zuylen.

Deze rijschool heeft een locatie in Oss. De adresgegevens zijn als volgt: Hoefstraat 10A, 5345AM Oss. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschoolvanzuylen.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (0412) 64 00 99. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolvanzuylen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171752110000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3054G8.

In welke plaats vind je Rijschool Van Zuylen precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Oss.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Oss. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: RijLess.nl en Rijschool Eye 4 You.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Van Zuylen

Slagingspercentage

56

Aantal examens

198

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolvanzuylen.nl

Telefoon

(0412) 64 00 99

Website

rijschoolvanzuylen.nl

Adres

Hoefstraat 10A

Postcode

5345AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171752110000

Rijschoolnummer

3054G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van Zuylen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo