Verkeersschool Kees van Iersel B.V.

Alles op een rijtje over Verkeersschool Kees van Iersel B.V..

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Kees van Iersel B.V. ligt op 57%, 46 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Kees van Iersel B.V. verzorgt ook beroepsopleiding(en), bus,aanhangwagen achter bus,vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,heftruck,adr. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Les volgen bij Verkeersschool Kees van Iersel B.V.? Dan kies je uit 1 CBR afrijdlocaties: Den Bosch. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorieboek & aanbieding rijles

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool Kees van Iersel B.V..

De rijschool heeft een vestiging in Heesch. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Vinkelsestraat 14, 5384SG Heesch. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0412) 45 16 28. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, iersel.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 160223760000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7867N1.

Wat is de locatie van Verkeersschool Kees van Iersel B.V.?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in Heesch.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Heesch. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Richard Schut en Verkeersschool van Veghel.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Kees van Iersel B.V.

Slagingspercentage

57

Aantal examens

46

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

iersel.nl

Adres

Vinkelsestraat 14

Postcode

5384SG

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160223760000

Rijschoolnummer

7867N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Kees van Iersel B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Kees van Iersel B.V.
Verkeersschool Kees van Iersel B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo