Verkeersschool Kees van Iersel B.V.

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Kees van Iersel B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Kees van Iersel B.V. ligt op 55%, 55 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Verkeersschool Kees van Iersel B.V. verzorgt ook beroepsopleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr. Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: motor, auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Start je met rijles bij Verkeersschool Kees van Iersel B.V.? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Den Bosch.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Kees van Iersel B.V..

De school is te vinden in Heesch. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Vinkelsestraat 14, 5384SG Heesch. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (0412) 45 16 28. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: iersel.nl. Het KvK-nummer van de school is 160223760000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7867N1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Kees van Iersel B.V. (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Heesch.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Heesch. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool van Doorn en Verkeersschool Weber.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Kees van Iersel B.V.

Slagingspercentage

55

Aantal examens

55

Keurmerk

FAM

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0412) 45 16 28

Website

iersel.nl

Adres

Vinkelsestraat 14

Postcode

5384SG

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160223760000

Rijschoolnummer

7867N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Kees van Iersel B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Kees van Iersel B.V.
Verkeersschool Kees van Iersel B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo