Het Vertrouwen Opleidingen B.V.

Lees meer over Het Vertrouwen Opleidingen B.V..

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Het Vertrouwen Opleidingen B.V. ligt op 56%, 356 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Lessen volgen bij Het Vertrouwen Opleidingen B.V.? Je rij-examen leg je af bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Schelluinen, Den Bosch, Mierlo.

Heeft deze school keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Het Vertrouwen Opleidingen B.V..

Deze school vind je in Erp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Bussele 6, 5469DT Erp. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0413) 21 18 59, of (0413) 21 38 27. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: hetvertrouwen.nl. Het KvK-nummer van de school is 618221320000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9091W1.

Waar zit Het Vertrouwen Opleidingen B.V.?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Erp.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Erp. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Guido en Carree Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Het Vertrouwen Opleidingen B.V.

Slagingspercentage

56

Aantal examens

356

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0413) 21 18 59

Telefoon-nr

(0413) 21 38 27

Website

hetvertrouwen.nl

Adres

Bussele 6

Postcode

5469DT

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Den Bosch, Mierlo

KvK-nummer

618221320000

Rijschoolnummer

9091W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Het Vertrouwen Opleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Het Vertrouwen Opleidingen B.V.
Het Vertrouwen Opleidingen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo