Krul Verkeersopleidingen

Ontdek alles over Krul Verkeersopleidingen.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Krul Verkeersopleidingen is 65%, 282 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor lessen bij Krul Verkeersopleidingen? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Nijmegen.

Heeft de school keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Krul Verkeersopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Malden. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Kroonsingel 94, 6581BN Malden. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (024) 761 04 08, of 06 19 15 02 50. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, krul.pro. Het KvK-nummer van de school is 765886530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8078F7.

Waar bezoek je Krul Verkeersopleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Malden.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Malden. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Nijsten Rijvaardigheid en Autorijschool Balanz.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Krul Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

65

Aantal examens

282

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(024) 761 04 08

Telefoon-nr

06 19 15 02 50

Website

krul.pro

Adres

Kroonsingel 94

Postcode

6581BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

765886530000

Rijschoolnummer

8078F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Krul Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo