Rijschool Optimus

Alles op een rijtje over Rijschool Optimus.

Praktijklessen volg je hier met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Optimus ligt op 83%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AM2). Rijschool Optimus verzorgt ook beroepsopleiding(en): taxi. Ga je voor les bij Rijschool Optimus? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Optimus.

De rijschool heeft een locatie in De Meern. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Gessel 48, 3454MZ De Meern. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschooloptimus.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 82 72 26 66. De rijschool heeft een eigen site: rijschooloptimus.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 785899160000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1368G3.

Waar zit Rijschool Optimus precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio De Meern.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in De Meern. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Motorrijschool Nieuw Haarlem en No Risk Rijopleiding Deventer.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Optimus

Slagingspercentage

83

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooloptimus.nl

Telefoon-nr

06 82 72 26 66

Website

rijschooloptimus.nl/

Adres

Gessel 48

Postcode

3454MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

785899160000

Rijschoolnummer

1368G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Optimus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo