Rijschool Optimus

Alles wat je wilt weten over Rijschool Optimus.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Optimus ligt op 88%, 41 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs AM2). Rijschool Optimus biedt ook opleiding(en) voor professionals: taxi. Begin je met rijles bij Rijschool Optimus? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Optimus.

Deze rijschool vind je in De Meern. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Gessel 48, 3454MZ De Meern. Voor een proefles stuur je een mailtje naar info@rijschooloptimus.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 82 72 26 66. De school beschikt over een eigen website: rijschooloptimus.nl/. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 785899160000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1368G3.

Waar bezoek je Rijschool Optimus precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio De Meern.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in De Meern. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? 1-2 Ride B.V. en Motorrijschool Nieuw Haarlem.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Optimus

Slagingspercentage

88

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooloptimus.nl

Telefoon-nr

06 82 72 26 66

Website

rijschooloptimus.nl/

Adres

Gessel 48

Postcode

3454MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

785899160000

Rijschoolnummer

1368G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Optimus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo