Autorijschool "De Heul" De Meern ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool “De Heul”

Alle gegevens over Autorijschool “De Heul”.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “De Heul” is 50%, 36 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool “De Heul”? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & aanbieding rijles

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool “De Heul”.

Deze rijschool vind je in De Meern. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Rosweydelaan 15, 3454BL De Meern. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (030) 666 56 55, of 06 52 12 21 42. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 300584540000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6093W1.

In welke plaats vind ik Autorijschool “De Heul”?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in De Meern.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in De Meern. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: M. Mink en Rijportaal.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool “De Heul”

Slagingspercentage

50

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 52 12 21 42

Adres

Rosweydelaan 15

Postcode

3454BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300584540000

Rijschoolnummer

6093W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “De Heul””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “De Heul”
Autorijschool “De Heul”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo