Autorijschool “De Heul”

Lees alles over Autorijschool “De Heul”.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “De Heul” is 48%, 54 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Praktijkles volgen bij Autorijschool “De Heul”? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool “De Heul”.

De school heeft een vestiging in De Meern. De adresgegevens zijn als volgt: Rosweydelaan 15, 3454BL De Meern. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (030) 666 56 55, of 06 52 12 21 42. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 300584540000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6093W1.

Waar bezoek ik Autorijschool “De Heul”?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van De Meern.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in De Meern. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Auto- en Motorrijschool “De Meern”, G. van Kooten en Autorijschool ‘T Slot II.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool “De Heul”

Slagingspercentage

48

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 666 56 55

Telefoon-nr

06 52 12 21 42

Adres

Rosweydelaan 15

Postcode

3454BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300584540000

Rijschoolnummer

6093W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “De Heul””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “De Heul”
Autorijschool “De Heul”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo