Autorijschool Helma

Alles over Autorijschool Helma.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Helma is 57%, 23 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Helma? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & gratis proefles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Contact & telefoon van Autorijschool Helma.

De school is gevestigd in Vleuten. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Den Hamstraat 15, 3451BM Vleuten. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (030) 677 53 98, of 06 40 28 06 51. Voor meer info check je de website van de rijschool: autorijschoolhelma.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 816664970000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2401F8.

Waar vind je Autorijschool Helma?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Vleuten.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Vleuten. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Erik Dunnewold en Autorijschool Feedback.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Helma

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 40 28 06 51

Website

autorijschoolhelma.nl

Adres

Den Hamstraat 15

Postcode

3451BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

816664970000

Rijschoolnummer

2401F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Helma”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo