RWO Rijschool

Alle gegevens van RWO Rijschool.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van RWO Rijschool is 100%, 22 personen legden examen af (rijbewijs AVB). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor. (Praktijk)les volgen bij RWO Rijschool? Rij-examen doe je bij één van de 3 CBR locaties: Amsterdam, Dordrecht, Leusden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van RWO Rijschool.

De school heet een locatie in Vianen Ut. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Amaliastein 25, 4133HA Vianen Ut. Stuur ze een mailtje, ron@rworijschool.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-57176227. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rworijschool.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 532335650000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3354W7.

Wat is de locatie van RWO Rijschool?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Vianen Ut.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Vianen Ut. Check ook deze rijscholen: Motorrijschool Rob Laan en Valk Motorrijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: RWO Rijschool

Slagingspercentage

100

Aantal examens

22

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

ron@rworijschool.nl

Telefoon-nr

06-57176227

Website

rworijschool.nl

Adres

Amaliastein 25

Postcode

4133HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Dordrecht, Leusden

KvK-nummer

532335650000

Rijschoolnummer

3354W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RWO Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo