RWO Rijschool

Op deze pagina ontdek je alles over RWO Rijschool.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van RWO Rijschool ligt op 92%, 26 personen deden examen (rijbewijs AVB). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor rijles bij RWO Rijschool? Je examen doe je bij één van de 3 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Dordrecht, Utrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over RWO Rijschool.

De school heet een locatie in Vianen Ut. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Amaliastein 25, 4133HA Vianen Ut. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06-57176227. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rworijschool.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 532335650000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3354W7.

In welke plaats zit RWO Rijschool (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in de regio Vianen Ut.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Vianen Ut. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Gadering en Access2Drive.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: RWO Rijschool

Slagingspercentage

92

Aantal examens

26

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-57176227

Website

rworijschool.nl

Adres

Amaliastein 25

Postcode

4133HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Dordrecht, Utrecht

KvK-nummer

532335650000

Rijschoolnummer

3354W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RWO Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo