RWO Rijschool

Alle gegevens over RWO Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van RWO Rijschool is 93%, 28 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij RWO Rijschool? Je examen doe je bij een van de 3 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Dordrecht, Utrecht.

Aanbieding rijles & motor theorieboek

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je motorrijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Contact & telefoon van RWO Rijschool.

De school heeft een vestiging in Vianen Ut. Op zoek naar adresgegevens? Amaliastein 25, 4133HA Vianen Ut. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-57176227. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rworijschool.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 532335650000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3354W7.

In welke plaats zit RWO Rijschool precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Vianen Ut.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Vianen Ut. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? deRijder en Motorrijschool de BOB.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: RWO Rijschool

Slagingspercentage

93

Aantal examens

28

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-57176227

Website

rworijschool.nl

Adres

Amaliastein 25

Postcode

4133HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Dordrecht, Utrecht

KvK-nummer

532335650000

Rijschoolnummer

3354W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RWO Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo