Rijschool Climax

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Climax.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Climax ligt op 100%, 1 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Rijles volgen bij Rijschool Climax? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Utrecht.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Climax.

Je vindt deze school in Utrecht. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Maanzaadstraat 7, 3544BJ Utrecht. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. De rijschool bellen? 06 21 29 35 12. Het KvK-nummer van de rijschool is 302521540000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6025X1.

Waar bezoek je Rijschool Climax (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Jolanda en Autorijschool Wezemer.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Climax

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 29 35 12

Adres

Maanzaadstraat 7

Postcode

3544BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302521540000

Rijschoolnummer

6025X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Climax”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo