Verkeersschool Drive-Easy

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool Drive-Easy.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Drive-Easy ligt op 66%, 65 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Verkeersschool Drive-Easy? Je kunt terecht bij 1 CBR locaties: Enschede. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool Drive-Easy.

De rijschool is te vinden in Enschede. Op zoek naar adresgegevens? Staalsteden 85, 7547TA Enschede. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (053) 477 02 20, of 06 54 61 16 92. De school beschikt over een eigen site, hierbij: drive-easy.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 060623320000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1849X2.

Waar vind ik Verkeersschool Drive-Easy?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Enschede.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Auto- en Motorrijschool Slag en Rijschool Ahmed el Azzouzi.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Drive-Easy

Slagingspercentage

66

Aantal examens

65

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(053) 477 02 20

Telefoon-nr

06 54 61 16 92

Website

drive-easy.nl

Adres

Staalsteden 85

Postcode

7547TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

060623320000

Rijschoolnummer

1849X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Drive-Easy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeersschool Drive-Easy
Verkeersschool Drive-Easy

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo