Verkeersschool Brookhuis

Ontdek alles over Verkeersschool Brookhuis.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Brookhuis ligt op 51%, 1296 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor lessen bij Verkeersschool Brookhuis? Je kunt kiezen uit 2 CBR examenlocaties: Almelo, Enschede.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Verkeersschool Brookhuis.

De school is gevestigd in Oldenzaal. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Kelvinstraat 1B, 7575AS Oldenzaal. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (0541) 53 12 21. Deze school heeft een eigen site: brookhuisverkeersschool.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 81605870000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1927Z1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Brookhuis?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Oldenzaal.

Bekijk alle Rijscholen in Oldenzaal. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool “Aktief” en Autorijschool Jeroen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Brookhuis

Slagingspercentage

51

Aantal examens

1296

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0541) 53 12 21

Website

brookhuisverkeersschool.nl

Adres

Kelvinstraat 1B

Postcode

7575AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo, Enschede

KvK-nummer

81605870000

Rijschoolnummer

1927Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Brookhuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo