Ter Doest B.V.

Alle informatie over Ter Doest B.V..

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ter Doest B.V. is 78%, 60 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Ter Doest B.V.? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Enschede. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Ter Doest B.V..

Je vindt deze rijschool in Hengevelde. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Janninksweg 3, 7496PT Hengevelde. Proefles aanvragen? Neem contact op via verkeersschool@ter-doest.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (0547) 33 33 68. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: ter-doest.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 060324600000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3738A7.

In welke plaats vind je Ter Doest B.V.?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Hengevelde.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Hengevelde. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Appie Rijschool en Motor- en Autorijschool Frank Raven.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Ter Doest B.V.

Slagingspercentage

78

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

E-mail

verkeersschool@ter-doest.nl

Telefoon

(0547) 33 33 68

Website

ter-doest.nl

Adres

Janninksweg 3

Postcode

7496PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

060324600000

Rijschoolnummer

3738A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ter Doest B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo