Rijschool Teez

Alles wat je wilt weten over Rijschool Teez.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Teez is 100%, 8 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Rijschool Teez? Dan heb je de keus uit 1 CBR locaties: Enschede.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Teez.

De rijschool is gevestigd in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Hezingenbrink 5, 7544HE Enschede. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 81 81 94 84. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 707031240000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2098W1.

Waar vind je Rijschool Teez precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Enschede.

Bekijk alle Rijscholen in Enschede. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rij-instructie Stegeman en Eurodrive.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Teez

Slagingspercentage

100

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 81 81 94 84

Adres

Hezingenbrink 5

Postcode

7544HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

707031240000

Rijschoolnummer

2098W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Teez”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo