Taxi Toet

Alle gegevens over Taxi Toet.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Taxi Toet ligt op 50%, 16 personen legden examen af (rijbewijs TVPC). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor lessen bij Taxi Toet? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Alkmaar.

Alle contact- en adresgegevens van Taxi Toet.

Deze school is gevestigd in Hoorn Nh. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Kaarder 85, 1625TM Hoorn Nh. Telefonisch contact met de rijschool? 06 52 78 95 37. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 641697230000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1737F8.

Waar zit Taxi Toet (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Hoorn Nh.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoorn Nh. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Bremmer B.V. en Bravo Opleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Taxi Toet

Slagingspercentage

50

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 52 78 95 37

Adres

Kaarder 85

Postcode

1625TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

641697230000

Rijschoolnummer

1737F8

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ?

    Taxi toet moet een bril gaan dragen rijd in koog aan de zaan bijna een vrouw met kind op fiets aan wat een actie geweldig bah

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo