Taxi Toet

Alle gegevens over Taxi Toet.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Taxi Toet ligt op 56%, 48 leerlingen deden examen (rijbewijs TVPC). Ga je voor rijles bij Taxi Toet? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Alkmaar. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Taxi Toet.

Je vindt de school in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Ganzediepstraat 33, 7523PE Enschede. Voor telefonisch contact bel je met 06 52 78 95 37. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 641697230000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1737F8.

Waar bezoek ik Taxi Toet (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Enschede.

Bekijk hier meer Rijscholen in Enschede. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Taxi Wielkens B.V. en DVG Kwaliteit & Opleidingen B.V..

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Taxi Toet

Slagingspercentage

56

Aantal examens

48

Telefoon-nr

06 52 78 95 37

Adres

Ganzediepstraat 33

Postcode

7523PE

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

641697230000

Rijschoolnummer

1737F8

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ?

    Taxi toet moet een bril gaan dragen rijd in koog aan de zaan bijna een vrouw met kind op fiets aan wat een actie geweldig bah

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo