Taxi Toet

(1 klantbeoordeling)

Alles op een rijtje over Taxi Toet.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Taxi Toet ligt op 50%, 10 personen deden examen bij deze school (rijbewijs TVPC). Ga je voor lessen bij Taxi Toet? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Alkmaar. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Telefoonnummer en adresgegevens van Taxi Toet.

De school heet een locatie in Hoorn Nh. Op zoek naar adresgegevens? Kaarder 85, 1625TM Hoorn Nh. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 52 78 95 37. Het KvK-nummer van deze school is 641697230000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1737F8.

Waar bezoek je Taxi Toet precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Hoorn Nh.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hoorn Nh. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: EHAD Personenvervoer B.V. en Bergerhof Taxi en Tours.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Taxi Toet

Slagingspercentage

50

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 52 78 95 37

Adres

Kaarder 85

Postcode

1625TM

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

641697230000

Rijschoolnummer

1737F8

1 review for Taxi Toet

2.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ?

    Taxi toet moet een bril gaan dragen rijd in koog aan de zaan bijna een vrouw met kind op fiets aan wat een actie geweldig bah

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo