Autorijschool Witbreuk

Alles op een rijtje over Autorijschool Witbreuk.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Witbreuk is 79%, 126 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool Witbreuk? Je rijdt af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Witbreuk.

Deze rijschool heeft een locatie in Haaksbergen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Ramakerstraat 37, 7482NE Haaksbergen. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolwitbreuk.nl. Bellen kan, je bereikt ze op (074) 357 57 88. De school beschikt over een eigen site, hierbij: autorijschoolwitbreuk.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 568028380000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2045R1.

Waar bezoek je Autorijschool Witbreuk?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Haaksbergen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Haaksbergen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Auto- en Motorrijschool Slag en Richard Fluttert.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Witbreuk

Slagingspercentage

79

Aantal examens

126

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolwitbreuk.nl

Telefoon

(074) 357 57 88

Website

autorijschoolwitbreuk.nl

Adres

Ramakerstraat 37

Postcode

7482NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

568028380000

Rijschoolnummer

2045R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Witbreuk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo