Autorijschool Witbreuk

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Witbreuk.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Witbreuk ligt op 84%, 107 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Witbreuk? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Enschede. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Witbreuk.

Deze rijschool is gevestigd in Haaksbergen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Ramakerstraat 37, 7482NE Haaksbergen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@autorijschoolwitbreuk.nl. Bellen kan via: (074) 357 57 88. Ze hebben een eigen site met meer informatie: autorijschoolwitbreuk.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 568028380000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2045R1.

Wat is de locatie van Autorijschool Witbreuk (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Haaksbergen.

Bekijk alle Rijscholen in Haaksbergen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Drive-Easy en Ter Doest B.V..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Witbreuk

Slagingspercentage

84

Aantal examens

107

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolwitbreuk.nl

Telefoon

(074) 357 57 88

Website

autorijschoolwitbreuk.nl

Adres

Ramakerstraat 37

Postcode

7482NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

568028380000

Rijschoolnummer

2045R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Witbreuk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo