Motor- en Autorijschool Frank Raven

Alle informatie die je nodig hebt over Motor- en Autorijschool Frank Raven.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motor- en Autorijschool Frank Raven is 74%, 27 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: motor, auto. Rijles volgen bij Motor- en Autorijschool Frank Raven? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Motor- en Autorijschool Frank Raven.

De rijschool heeft een vestiging in Hengelo Ov. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Coldstream 80, 7551KH Hengelo Ov. Voor een proefles stuur je een mailtje naar rijschool@frankraven.nl. De school is telefonisch bereikbaar via 06 53 32 66 33. Ze hebben een eigen site: frankraven.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 593912000000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4827X9.

Waar bezoek je Motor- en Autorijschool Frank Raven precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Hengelo Ov.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hengelo Ov. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Auto- en Motorrijschool Slag en Rijschool Yacoub.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Motor- en Autorijschool Frank Raven

Slagingspercentage

74

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschool@frankraven.nl

Telefoon-nr

06 53 32 66 33

Website

frankraven.nl

Adres

Coldstream 80

Postcode

7551KH

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

593912000000

Rijschoolnummer

4827X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motor- en Autorijschool Frank Raven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motor- en Autorijschool Frank Raven
Motor- en Autorijschool Frank Raven

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo