Verkeersschool Boensma

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Boensma.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Boensma is 65%, 171 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Verkeersschool Boensma verzorgt ook beroepsopleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr, taxi, tractor. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Boensma? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR examenlocaties: Almelo, Enschede. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een aangepaste auto, automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Boensma.

De rijschool heeft een locatie in Delden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Spanjerstraat 9, 7491MG Delden. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@boensma.eu. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 074 3764 842. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: boensma.eu. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 080997300000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1177U8.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Boensma precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in Delden.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Delden. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Alaz Rijschool en Richard Verkeersopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Boensma

Slagingspercentage

65

Aantal examens

171

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

info@boensma.eu

Telefoon

074 3764 842

Website

boensma.eu

Adres

Spanjerstraat 9

Postcode

7491MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo, Enschede

KvK-nummer

80997300000

Rijschoolnummer

1177U8

1 review for Verkeersschool Boensma

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ardi

    De meest onprofessionele organisatie waar ik tot nu toe in heb geïnvesteerd.

    Door omstandigheden moest ik verhuizen waardoor ik geen lessen meer kon volgen bij verkeersschool Boensma. Volgens de rijschool heb je geen recht op je geld terug en meedenken aan een oplossing willen ze niet. Ze boden niks aan, behalve een mededeling dat je nergens meer recht op hebt. Daarnaast zeggen ze dat er een zogenaamde geldigheidsduur op je pakket staat, terwijl dit niet zo is. Kortom: mocht er een keer iets gebeuren dat je geen lessen meer kunt volgen, reken er maar niet op dat deze rijschool met je mee wilt denken hoe het wel kan. Ad hoc voorwaarden verzinnen, welke niet rechtsgeldig zijn, om van je af te komen. Nogmaals erg onprofessioneel, klantonvriendelijk en teleurstellend.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo