Homeijer A.

Op deze pagina ontdek je alles over Homeijer A..

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Homeijer A. is 46%, 140 personen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Praktijkles volgen bij Homeijer A.? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van CBR: Enschede. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer en contactgegevens van Homeijer A..

Deze school is gevestigd in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Jupiterstraat 14, 7521JM Enschede. Per e-mail bereik je ze op jamie@home.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (053) 433 64 66, of 06 20 39 06 85. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, homeijer.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 060687950000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0246H7.

Waar zit Homeijer A. (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Enschede.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Lesmee en Rijschool Frank.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Homeijer A.

Slagingspercentage

46

Aantal examens

140

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

jamie@home.nl

Telefoon

(053) 433 64 66

Telefoon-nr

06 20 39 06 85

Website

homeijer.nl

Adres

Jupiterstraat 14

Postcode

7521JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

060687950000

Rijschoolnummer

0246H7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Issa Margherita

    Geweldige rijschool! Annette is een super lieve, geduldige, en behulpzame rijinstructrice. Ik voelde me altijd op mijn gemak en vond de lessen erg gezellig. Bij mijn vorige rijschool gezakt maar bij rijschool Homeijer in 1x geslaagd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo