Appie Rijschool

Alle gegevens van Appie Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Appie Rijschool is 63%, 79 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Appie Rijschool verzorgt ook beroepsopleiding(en), taxi. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Start je met les bij Appie Rijschool? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Enschede. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Contact- en adresgegevens van Appie Rijschool.

Je vindt deze rijschool in Hengelo Ov. Op zoek naar de adresgegevens? Berfloweg 264B, 7553JX Hengelo Ov. Neem contact op per e-mail via: info@autorijschoolappie.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 14 98 79 99. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: autorijschoolappie.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 663775010000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5155W8.

Wat is de locatie van Appie Rijschool (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in Hengelo Ov.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hengelo Ov. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Drive-Easy en Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Appie Rijschool

Slagingspercentage

63

Aantal examens

79

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolappie.nl

Telefoon-nr

06 14 98 79 99

Website

autorijschoolappie.nl

Adres

Berfloweg 264B

Postcode

7553JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

663775010000

Rijschoolnummer

5155W8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Roger

    APPIE Rijschool wat een topper .
    Na het switchen van rijschool heeft Ali het zelfvertrouwen gebracht en gegeven aan mijn dochter . Ze is Vrijdag geslaagd voor haar rijexamen

    Ali ! nogmaals hartelijk dank voor en door jouw geweldige positieve en correcte manier van lesgeven
    Hartelijk dank

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo