Appie Rijschool

Alle details over Appie Rijschool.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Appie Rijschool is 68%, 71 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Appie Rijschool verzorgt ook beroepsopleiding(en), taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijles bij Appie Rijschool? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Telefoonnummer en contactgegevens van Appie Rijschool.

De school heeft een vestiging in Hengelo Ov. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Berfloweg 264B, 7553JX Hengelo Ov. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 14 98 79 99. De school beschikt over een eigen site: autorijschoolappie.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 663775010000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5155W8.

In welke plaats vind je Appie Rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Hengelo Ov.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Heb je deze rijscholen al bekeken? JOHAN’s rijschool en Verkeersschool Drive-Easy.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Appie Rijschool

Slagingspercentage

68

Aantal examens

71

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 14 98 79 99

Website

autorijschoolappie.nl

Adres

Berfloweg 264B

Postcode

7553JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

663775010000

Rijschoolnummer

5155W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Appie Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo