Appie Rijschool

Alles op een rijtje over Appie Rijschool.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Appie Rijschool ligt op 63%, 40 personen deden examen (rijbewijs B). Appie Rijschool verzorgt ook beroepsopleiding(en): taxi. Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je lessen volgen bij Appie Rijschool? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Enschede.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Appie Rijschool.

De school is te vinden in Hengelo Ov. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Berfloweg 264B, 7553JX Hengelo Ov. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 14 98 79 99. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolappie.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 663775010000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5155W8.

In welke plaats vind ik Appie Rijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Hengelo Ov.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Mike en Rijschool Yacoub.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Appie Rijschool

Slagingspercentage

63

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 14 98 79 99

Website

autorijschoolappie.nl

Adres

Berfloweg 264B

Postcode

7553JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

663775010000

Rijschoolnummer

5155W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Appie Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo