Appie Rijschool

Alle details over Appie Rijschool.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Appie Rijschool ligt op 67%, 76 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Appie Rijschool biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Les je bij Appie Rijschool? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Enschede. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Appie Rijschool.

Deze rijschool heeft een locatie in Hengelo Ov. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Berfloweg 264B, 7553JX Hengelo Ov. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolappie.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 14 98 79 99. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolappie.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 663775010000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5155W8.

Wat is de locatie van Appie Rijschool (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Hengelo Ov.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hengelo Ov. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Motor- en Autorijschool Frank Raven en Auto- en Motorrijschool Slag.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Appie Rijschool

Slagingspercentage

67

Aantal examens

76

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolappie.nl

Telefoon-nr

06 14 98 79 99

Website

autorijschoolappie.nl

Adres

Berfloweg 264B

Postcode

7553JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

663775010000

Rijschoolnummer

5155W8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Roger

    APPIE Rijschool wat een topper .
    Na het switchen van rijschool heeft Ali het zelfvertrouwen gebracht en gegeven aan mijn dochter . Ze is Vrijdag geslaagd voor haar rijexamen

    Ali ! nogmaals hartelijk dank voor en door jouw geweldige positieve en correcte manier van lesgeven
    Hartelijk dank

Rijschoolspecialist.nl
Logo