Autorijschool Rij Veilig

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Rij Veilig.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rij Veilig is 39%, 46 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Begin je met rijles bij Autorijschool Rij Veilig? Dan heb je keuze uit 1 CBR-locaties: Enschede.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Rij Veilig.

Je vindt deze school in Enschede. De adresgegevens zijn als volgt: Meeuwenstraat 160, 7523XZ Enschede. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 10 79 86 86. Ze hebben een eigen site: rijschoolrijveilig.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 622571020000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2136N8.

Wat is de locatie van Autorijschool Rij Veilig (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Enschede.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Bidawid en Rijschool AZ TU.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Rij Veilig

Slagingspercentage

39

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 10 79 86 86

Website

rijschoolrijveilig.nl

Adres

Meeuwenstraat 160

Postcode

7523XZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

622571020000

Rijschoolnummer

2136N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rij Veilig”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo