Autorijschool Rij Veilig

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Rij Veilig.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rij Veilig is 49%, 39 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Kies je voor les bij Autorijschool Rij Veilig? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Enschede. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Rij Veilig.

De school heet een locatie in Enschede. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Meeuwenstraat 160, 7523XZ Enschede. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@rijschoolrijveilig.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 10 79 86 86. Ze hebben een eigen website: rijschoolrijveilig.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 622571020000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2136N8.

In welke plaats vind je Autorijschool Rij Veilig precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Enschede.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Enschede. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Expert Verkeersopleidingen en Fady One.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Rij Veilig

Slagingspercentage

49

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolrijveilig.nl

Telefoon-nr

06 10 79 86 86

Website

rijschoolrijveilig.nl

Adres

Meeuwenstraat 160

Postcode

7523XZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

622571020000

Rijschoolnummer

2136N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rij Veilig”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo