Verkeersschool Nelen B.V.

Alles op een rijtje over Verkeersschool Nelen B.V..

Praktijklessen volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nelen B.V. is 51%, 623 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met les bij Verkeersschool Nelen B.V.? Je hebt keus uit 5 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Eemnes, Zaandam, Hoorn, Harderwijk.

Welke keurmerk(en) heeft deze school?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool Nelen B.V..

De rijschool heeft een vestiging in Amsterdam. Op zoek naar adresgegevens? H.J.E. Wenckebachweg 53A, 1096AK Amsterdam. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (020) 663 37 73. De rijschool heeft een eigen site: nelen.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 583042660000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2534G1.

Waar zit Verkeersschool Nelen B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Plus en LessenbijLeendert.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Nelen B.V.

Slagingspercentage

51

Aantal examens

623

Keurmerk

FAM

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 663 37 73

Website

nelen.nl

Adres

H.J.E. Wenckebachweg 53A

Postcode

1096AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Eemnes, Zaandam, Hoorn, Harderwijk

KvK-nummer

583042660000

Rijschoolnummer

2534G1

Reviews

0.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. jo

  Tijdig afgebeld voor de proefles.
  Vervolgens kreeg ik elke week berichten over een open staande factuur. Eenmaal terug gemaild dat dat onjuist is omdat ik het heb afgezegd, krijg ik een telefoontje dat de lesinstructeur op mij staat te wachten en ik er niet ben. Dus moet betalen.
  Ik vraag naar een bewijsje van wanneer ik dan een nieuwe afspraak zou moeten hebben gemaakt, maar daar reageer Diana niet op.
  Ze praat dwars door me heen. Vervolgens krijg ik dreigementen naar mijn hoofd geslingerd over een deurwaarde en dat ik het binnen 24 uur moet betalen. Geen discussie mogelijk met deze mevrouw.

  Ik zou NIEMAND aanraden om hiermee in zee te gaan !!!!

 2. silvio

  Mijn rijbewijs heb ik inmiddels gehaald koste me wel een tweede keer examen doen maar wel gelukt gr silvio

Verkeersschool Nelen B.V.
Verkeersschool Nelen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo