Verkeersschool Nelen B.V.

(2 klantbeoordelingen)

Alle informatie over Verkeersschool Nelen B.V..

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Nelen B.V. is 56%, 656 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto. (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Nelen B.V.? Afrijden doe je bij een van de 4 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Eemnes, Zaandam, Hoorn. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Nelen B.V..

Deze school vind je in Amsterdam-Duivendrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Joan Muyskenweg 148, 1114AN Amsterdam-Duivendrecht. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (020) 663 37 73. De rijschool heeft een eigen website: nelen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 583042660000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2534G1.

In welke plaats vind je Verkeersschool Nelen B.V. precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Amsterdam-Duivendrecht.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam-Duivendrecht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Paul Peeters en Autorijschool Tedla.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool Nelen B.V.

Slagingspercentage

56

Aantal examens

656

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 663 37 73

Website

nelen.nl

Adres

Joan Muyskenweg 148

Postcode

1114AN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Eemnes, Zaandam, Hoorn

KvK-nummer

583042660000

Rijschoolnummer

2534G1

2 reviews for Verkeersschool Nelen B.V.

3.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. jo

  Tijdig afgebeld voor de proefles.
  Vervolgens kreeg ik elke week berichten over een open staande factuur. Eenmaal terug gemaild dat dat onjuist is omdat ik het heb afgezegd, krijg ik een telefoontje dat de lesinstructeur op mij staat te wachten en ik er niet ben. Dus moet betalen.
  Ik vraag naar een bewijsje van wanneer ik dan een nieuwe afspraak zou moeten hebben gemaakt, maar daar reageer Diana niet op.
  Ze praat dwars door me heen. Vervolgens krijg ik dreigementen naar mijn hoofd geslingerd over een deurwaarde en dat ik het binnen 24 uur moet betalen. Geen discussie mogelijk met deze mevrouw.

  Ik zou NIEMAND aanraden om hiermee in zee te gaan !!!!

 2. silvio

  Mijn rijbewijs heb ik inmiddels gehaald koste me wel een tweede keer examen doen maar wel gelukt gr silvio

Verkeersschool Nelen B.V.
Verkeersschool Nelen B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo