Rij-s-eef

Alle gegevens van Rij-s-eef.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rij-s-eef is 61%, 214 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je voor lessen bij Rij-s-eef? Je hebt keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Haarlem.

Heeft deze school een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rij-s-eef.

Deze rijschool vind je in Hoofddorp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Waddenweg 55, 2134XL Hoofddorp. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 52 35 24 49. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijseef.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 585505260000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9029X7.

Waar zit Rij-s-eef (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Hoofddorp.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hoofddorp. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Suler en Autorijschool Jos Smit.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rij-s-eef

Slagingspercentage

61

Aantal examens

214

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 52 35 24 49

Website

rijseef.nl

Adres

Waddenweg 55

Postcode

2134XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

585505260000

Rijschoolnummer

9029X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rij-s-eef”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo