Rij-s-eef

Alle details over Rij-s-eef.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rij-s-eef is 60%, 414 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Start je met rijles bij Rij-s-eef? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Haarlem. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rij-s-eef.

Deze school vind je in Hoofddorp. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Waddenweg 55, 2134XL Hoofddorp. Stuur ze een mailtje, info@rijseef.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 52 35 24 49. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijseef.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 585505260000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9029X7.

In welke plaats zit Rij-s-eef precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Hoofddorp.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hoofddorp. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Jord Rijopleidingen en Autorijschool Hans Duivenvoorden.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rij-s-eef

Slagingspercentage

60

Aantal examens

414

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijseef.nl

Telefoon-nr

06 52 35 24 49

Website

rijseef.nl

Adres

Waddenweg 55

Postcode

2134XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

585505260000

Rijschoolnummer

9029X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rij-s-eef”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo