Verkeersschool Brinkman

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool Brinkman.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Brinkman is 68%, 93 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs C). Verkeersschool Brinkman biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je voor rijles bij Verkeersschool Brinkman? Dan heb je keus uit 2 examenlocaties: Amsterdam, Haarlem. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Brinkman.

Deze rijschool heeft een locatie in Haarlem. De adresgegevens zijn als volgt: Rutherfordstraat 43, 2014KA Haarlem. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (023) 537 89 30. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: verkeersschoolbrinkman.nl. Het KvK-nummer van deze school is 340654190000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2837A2.

In welke plaats vind je Verkeersschool Brinkman?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Haarlem.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Haarlem. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool Highdrive en Auto-en motorrijschool Enroute.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Brinkman

Slagingspercentage

68

Aantal examens

93

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(023) 537 89 30

Website

verkeersschoolbrinkman.nl

Adres

Rutherfordstraat 43

Postcode

2014KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

340654190000

Rijschoolnummer

2837A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Brinkman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo