VDR Verkeersopleidingen

Op deze pagina vind je alles over VDR Verkeersopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van VDR Verkeersopleidingen ligt op 52%, 77 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). VDR Verkeersopleidingen verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Rijles volgen bij VDR Verkeersopleidingen? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Haarlem.

Adres, contactgegevens en overige informatie van VDR Verkeersopleidingen.

Deze school vind je in Hoofddorp. De adresgegevens zijn als volgt: Graftermeerstraat 36, 2131AC Hoofddorp. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (023) 561 17 90, of 06 24 58 38 19. De rijschool heeft een eigen site: vdrverkeersopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de school is: 340516370000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2462F1.

Waar zit VDR Verkeersopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Hoofddorp.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hoofddorp. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Hans Duivenvoorden en Rijschool Society.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: VDR Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

52

Aantal examens

77

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(023) 561 17 90

Telefoon-nr

06 24 58 38 19

Website

vdrverkeersopleidingen.nl

Adres

Graftermeerstraat 36

Postcode

2131AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

340516370000

Rijschoolnummer

2462F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “VDR Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo