Autorijschool Simpa

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Simpa.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Simpa is 36%, 45 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Praktijkles volgen bij Autorijschool Simpa? Je examen doe je bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Simpa.

Deze school heeft een vestiging in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Arenastraat 23, 3078ZT Rotterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschool-simpa.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 38 22 80 96. De rijschool heeft een eigen website: autorijschool-simpa.nl. Het KvK-nummer van de school is 243837730000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3366N8.

Waar bezoek je Autorijschool Simpa (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in Rotterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Katronic en RijLess.nl.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Simpa

Slagingspercentage

36

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschool-simpa.nl

Telefoon

06 38 22 80 96

Website

autorijschool-simpa.nl

Adres

Arenastraat 23

Postcode

3078ZT

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

243837730000

Rijschoolnummer

3366N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Simpa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo