Verkeersschool Avanti

(9 klantbeoordelingen)

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Avanti.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Avanti ligt op 54%, 406 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Avanti? Dan heb je de keus uit 1 CBR-locaties: Rotterdam. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Avanti.

Deze school heeft een vestiging in Rotterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Stadhoudersweg 6E, 3039CA Rotterdam. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (010) 467 38 20, of (010) 467 94 48. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, avantirijschool.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 241704590000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4714A3.

Wat is de locatie van Verkeersschool Avanti?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Soeteman. en Autorijschool Rij(Be)Wijs.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Avanti

Slagingspercentage

54

Aantal examens

406

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 467 38 20

Telefoon-nr

(010) 467 94 48

Website

avantirijschool.nl

Adres

Stadhoudersweg 6E

Postcode

3039CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

241704590000

Rijschoolnummer

4714A3

9 reviews for Verkeersschool Avanti

4.0
6
1
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Maud

  Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen en dus mijn rijbewijs in de pocket!! Super goede rijschool en dan vooral mijn complimenten naar Nanda!! Hij is een super goede lieve instructeur en ben hem erg dankbaar. Er waren geen lange wachtrijen om je examen in te plannen wat een voordeel is aan deze rijschool! Zeker aan te raden!

 2. Fanny Siemsen

  Ik had Andre als rij instructeur en wat een Topper is dat! hij heeft mij zo’n goed gevoel achter het stuur gegeven en leerde echt in stappen heel het proces! in 1x geslaagd! Dank je wel Avanti

 3. Imane

  Mijn rijinstructeur (Jack) is een goede instructeur, hij is geduldig, duidelijk en erg behulpzaam. Hij is ervaren en geeft les op een fijne manier.

 4. Ben Kemp

  Mijn kleinzoon Joey Kemp is geslaagd voor zijn rijbewijs bij deze rijschool
  deze rijschool kan ik iedereen aanbevelen. de manier van lesgeven, de contacten met administratie en leiding waren waren prettig daarbij is het slagingspercentage een van de hoogste. geweldig nogmaals dank van opa

 5. Rahana Sultan

  Super gemotiveerd rijschool.
  Duidelijk, behulpzaam, ervaren.
  RIJINSTRUCTEUR motiveerd jou heel goed en is heel duidelijk.
  Ga zo door….

 6. Chris

  Slechtste ervaring ooit, de instructeur liep heel de tijd te hoesten, had geen mondkapje of wat voor veiligheidsmaatregelen dan ook. Daarnaast geeft hij de bestuurder (ik) geen tijd om fouten te maken en zat er meer tijd In het ophalen/brengen van de vorige/volgende kandidaat in plaats van het werkelijke focussen op rijden

 7. Maris

  Geweldige rijschool! Rijbewijs in 1 x gehaald! Dankjewel André!

 8. Jack

  Veel slechte rijscholen gezien, maar deze overtreft echt alles ,
  Instructeur, loopt hele dag te bellen en te roken naast je , en is zeer agressief heeft vaak ruzie in het verkeer, Spreekt de taal niet goed heel
  Moelijk te verstaan , auto stinkt is vies en rommelig kortom een groot drama

 9. Mariska

  2 de keer toch geslaagt helemala top!!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo