rijschool step by step

Lees meer over rijschool step by step.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool step by step is 60%, 52 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij rijschool step by step? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over rijschool step by step.

De school is gevestigd in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Brabantsestraat 76B, 3074RT Rotterdam. Stuur ze een mailtje, kamilsarac20@outlook.com. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 44 63 60 64. Het KvK-nummer van de rijschool is 646153320000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5833U0.

In welke plaats zit rijschool step by step (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Hülya en Autorijschool Mosch.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: rijschool step by step

Slagingspercentage

60

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

E-mail

kamilsarac20@outlook.com

Telefoon-nr

06 44 63 60 64

Adres

Brabantsestraat 76B

Postcode

3074RT

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

646153320000

Rijschoolnummer

5833U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschool step by step”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo