Rijschool Topal

Alle gegevens over Rijschool Topal.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Topal is 46%, 71 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Topal? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Topal.

De school is te vinden in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Immobilialaan 7C, 3074WN Rotterdam. Dit is het e-mailadres van de school: autorijsch.topal@gmail.com. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 41 24 20 94. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 243285360000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5407F9.

Waar bezoek ik Rijschool Topal precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Westergouwe en Blad Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Topal

Slagingspercentage

46

Aantal examens

71

E-mail

autorijsch.topal@gmail.com

Telefoon-nr

06 41 24 20 94

Adres

Immobilialaan 7C

Postcode

3074WN

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

243285360000

Rijschoolnummer

5407F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Topal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo