De Rijscholen Concurrent

Ontdek alles over De Rijscholen Concurrent.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijscholen Concurrent is 38%, 855 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Kies je ervoor te lessen bij De Rijscholen Concurrent? Je examen doe je bij een van de 6 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Rijswijk, Rotterdam*, Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht.

Beschikt deze rijschool over keurmerken?

Je bent in goede handen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige informatie over De Rijscholen Concurrent.

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Teilingerstraat 87b, 3032AV Rotterdam. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (010) 437 25 77. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, derijscholenconcurrent.nl. Het KvK-nummer van deze school is 506312250000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2057F8.

Waar vind je De Rijscholen Concurrent (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Richard Jager en Rijschool Chayenne.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Rijscholen Concurrent

Slagingspercentage

38

Aantal examens

855

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 437 25 77

Website

derijscholenconcurrent.nl

Adres

Teilingerstraat 87b

Postcode

3032AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Rijswijk, Rotterdam*, Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

506312250000

Rijschoolnummer

2057F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijscholen Concurrent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo