De Rijscholen Concurrent

Alle gegevens van De Rijscholen Concurrent.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijscholen Concurrent ligt op 37%, 843 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je voor les bij De Rijscholen Concurrent? Je hebt de keus uit 7 CBR-locaties: Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Contact- en adresgegevens van De Rijscholen Concurrent.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Teilingerstraat 87b, 3032AV Rotterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (010) 437 25 77. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, derijscholenconcurrent.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 506312250000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2057F8.

Waar bezoek ik De Rijscholen Concurrent (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: SIA Onderneming en Rijschool Van Lent.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Rijscholen Concurrent

Slagingspercentage

37

Aantal examens

843

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 437 25 77

Website

derijscholenconcurrent.nl

Adres

Teilingerstraat 87b

Postcode

3032AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

506312250000

Rijschoolnummer

2057F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijscholen Concurrent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo