Rijschool Nieuwenhuis

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Nieuwenhuis.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nieuwenhuis ligt op 72%, 53 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Nieuwenhuis? Je kiest uit een van de 2 CBR-examenlocaties: Meppel, Zwolle. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Nieuwenhuis.

Je vindt de school in Meppel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Valeriaan 11, 7944NV Meppel. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 27 83 43 61. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 736712740000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1504U5.

Waar zit Rijschool Nieuwenhuis precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Meppel.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Heb je deze rijscholen al bekeken? rijschool Arne schulz en RijScholing.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Nieuwenhuis

Slagingspercentage

72

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 27 83 43 61

Adres

Valeriaan 11

Postcode

7944NV

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

736712740000

Rijschoolnummer

1504U5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Nieuwenhuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo