Rijschool Perdiep

Alles over Rijschool Perdiep.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Perdiep ligt op 65%, 57 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Perdiep? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR examenlocaties: Meppel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Perdiep.

Deze rijschool is gevestigd in Meppel. De adresgegevens: Meindert Hobbemastraat 8, 7944CH Meppel. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06-14551171. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 557357970000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5179F3.

In welke plaats vind ik Rijschool Perdiep?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Meppel.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Holterman en Rijonderwijs-Meppel.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Perdiep

Slagingspercentage

65

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14551171

Adres

Meindert Hobbemastraat 8

Postcode

7944CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

557357970000

Rijschoolnummer

5179F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Perdiep”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo