Rijschool Rouveen

Lees alles over Rijschool Rouveen.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rouveen ligt op 52%, 23 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je voor les bij Rijschool Rouveen? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-locaties: Meppel, Zwolle.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Rouveen.

Deze school is gevestigd in Rouveen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Leliestraat 6, 7954ET Rouveen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06-20663230. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 50674000000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2666R3.

Waar bezoek ik Rijschool Rouveen (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in de buurt van Rouveen.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rouveen. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Boering en Rijschool eigenweg.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Rouveen

Slagingspercentage

52

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-20663230

Adres

Leliestraat 6

Postcode

7954ET

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Zwolle

KvK-nummer

50674000000

Rijschoolnummer

2666R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rouveen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo