Verkeersschool Hans Oldeman

Ontdek alles over Verkeersschool Hans Oldeman.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hans Oldeman is 61%, 23 personen legden examen af (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Verkeersschool Hans Oldeman? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Meppel.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Hans Oldeman.

Deze school vind je in Rouveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Goudenregenstraat 16, 7954GW Rouveen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0522) 29 11 00, of 06 23 33 69 30. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 50641080000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0459G8.

In welke plaats zit Verkeersschool Hans Oldeman?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Rouveen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rouveen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Faber en Rijschool Kornelis Meesters.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Hans Oldeman

Slagingspercentage

61

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0522) 29 11 00

Telefoon-nr

06 23 33 69 30

Adres

Goudenregenstraat 16

Postcode

7954GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

50641080000

Rijschoolnummer

0459G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hans Oldeman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hans Oldeman
Verkeersschool Hans Oldeman

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo