Auto-Motorrijschool Bekedam

Alle details over Auto-Motorrijschool Bekedam.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Motorrijschool Bekedam is 59%, 488 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. (Praktijk)les volgen bij Auto-Motorrijschool Bekedam? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Auto-Motorrijschool Bekedam.

De school is gevestigd in Dalfsen. De adresgegevens: Hessenweg 45, 7722PJ Dalfsen. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (0529) 43 26 37, of 06 54 25 50 63. De rijschool beschikt over een eigen site: rijschoolbekedam.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 050494310000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1368H2.

Waar bezoek ik Auto-Motorrijschool Bekedam (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Dalfsen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Robert Hoogers en ANWB Rijopleiding Zwolle.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto-Motorrijschool Bekedam

Slagingspercentage

59

Aantal examens

488

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0529) 43 26 37

Telefoon-nr

06 54 25 50 63

Website

rijschoolbekedam.nl

Adres

Hessenweg 45

Postcode

7722PJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050494310000

Rijschoolnummer

1368H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Motorrijschool Bekedam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto-Motorrijschool Bekedam
Auto-Motorrijschool Bekedam

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo