Auto-Motorrijschool Bekedam

Alle details over Auto-Motorrijschool Bekedam.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Motorrijschool Bekedam ligt op 58%, 652 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Start je met rijles bij Auto-Motorrijschool Bekedam? Je kunt terecht bij 1 CBR afrijdlocaties: Zwolle. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Auto-Motorrijschool Bekedam.

De school heet een locatie in Dalfsen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Hessenweg 45, 7722PJ Dalfsen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0529) 43 26 37, of 06 54 25 50 63. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: rijschoolbekedam.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 050494310000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1368H2.

In welke plaats vind ik Auto-Motorrijschool Bekedam precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Dalfsen.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Dalfsen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijopleiding-Rij-Sterk en Autorijschool Westhof.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Auto-Motorrijschool Bekedam

Slagingspercentage

58

Aantal examens

652

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0529) 43 26 37

Telefoon-nr

06 54 25 50 63

Website

rijschoolbekedam.nl

Adres

Hessenweg 45

Postcode

7722PJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050494310000

Rijschoolnummer

1368H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Motorrijschool Bekedam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Auto-Motorrijschool Bekedam
Auto-Motorrijschool Bekedam

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo