Rijschool Uniek

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Uniek.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Uniek ligt op 37%, 19 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Start je met rijles bij Rijschool Uniek? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leiden. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Uniek.

Je vindt deze school in Leiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Gabriel Metzustraat 62E, 2316AJ Leiden. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschool-uniek.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (071) 529 2300, of 06 48 03 82 09. De rijschool heeft een eigen website: rijschool-uniek.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 553317500000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8384K7.

Waar zit Rijschool Uniek (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Leiden.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Leiden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Blom en JZ Rijschool.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Uniek

Slagingspercentage

37

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-uniek.nl

Telefoon

(071) 529 2300

Telefoon-nr

06 48 03 82 09

Website

rijschool-uniek.nl

Adres

Gabriel Metzustraat 62E

Postcode

2316AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

553317500000

Rijschoolnummer

8384K7

Reviews

0.0
13
0
0
0
4

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. F

  Goedemiddag,

  Bij deze een klacht tegen de rijschool en specifiek tegen Joey.In mei 2019 heb ik een pakket van 35 lessen voor mijn zoon Merlijn Geertman gekocht.
  Mijn zoon is vanaf dat moment geweest van het inplannen van lessen. Vaak per app. Joey reageert niet of heel veel later (lees weken) of lessen werden last minute gecanceld.De van de 35 lessen heeft mijn zoon er 28 gehad. De laatste 7 waren überhaupt niet in te plannen. Bekend was dat wij in november 2022 naar Spanje zouden vertrekken en dat hij daarvoor zijn rijbewijs moest hebben. Ook toen was het inplannen van een examen ( en lessen niet haalbaar). Wat een spoed examen was, wist Joey ook niet. Tijdens de lessen zat Joey meer op zijn telefoon dan dat hij bezig was met de les.
  De tussentijdse toets kon ook niet worden afgenomen, komt wel was het antwoord.
  Talloze malen heeft mijn zoon gevraagd om het achteruit rijden en parkeren te mogen oefenen oh en de grote weg op te mogen. Een andere keer zei Joey keer op keer.
  Afgelopen vrijdag moest mijn zoon afrijden. We zijn hiervoor speciaal uit Spanje teruggekomen. Joey kwam niet opdagen, was niet telefonisch bereikbaar en meldde zich daarna (per app) ziek. Vervolgens stuurde hij een collega, die 20 minuten later kwam met een andere auto. Mijn zoon kon nog NET een keer parkeren ( voor het eerst) voordat hij naar zijn examen moest.
  Oh ja, hij werd ook enkele maanden geleden ‘pakket kindje’ genoemd… klanten die de les elke keer contant betaalden gingen voor…hij moest maar wachten.
  Ik heb hier geen woorden voor.
  Behalve dat ik per omgaande het teveel betaalde terug vorder. Te weten:

  7 1/2 rijles à €55
  1x theorie-examen ( nu door ons betaald) €150
  1x tussentijdse toets €240

  En daarnaast- na deze blamage vanmorgen met het per app ziek melden en een collega met andere auto sturen- ook het geld van het praktijkexamen à €

  Inmiddels heb ik diverse reviews gelezen …allemaal jongeren met dezelfde klacht. Wij zijn niet de enige bij wie dit doen gebeurd. Dit is pure oplichting.
  Ik zal hiervan niet alleen voor ons ,maar ook voor jongeren die voornemens zijn hun rijlessen bij jullie te nemen, melding maken aan de diverse instanties. Jullie duperen op deze wijze moedwillig jullie klanten. Dit moet stoppen.

 2. Bianca

  Vandaag bij Joey geslaagd voor mijn motor rijbewijs zeer goede rijlessen gehad en altijd veel gelachen bedankt voor alles Joey

 3. Nino

  goede rijschool vandaag geslaagd bij Damon

 4. Bas

  Fijne ervaring gehad bij rijschool uniek motorrijbewijs vandaag gehaald bij Joey aardige kerel en is zeer goed in zijn vak. Groet Bas

 5. Esmeé

  Goede rijschool mijn dochter is vandaag in 1 keer geslaagd voor haar bromfiets rijbewijs.. de service en was heel goed ook zeer vriendelijke dame van de administratie.

 6. Rosa

  Goede service en goede niveau van rijlessen zeker tijdens deze Corona crisis altijd goed geholpen

 7. Merlijn

  Fijne rijschool scooter rijbewijs in 1dag gehaald bij rijschool uniek

 8. Saskia

  Ik beveel iedereen deze rijschool aan, wat een geweldige service bij het boeken van de examens en wat een aardige mensen!

 9. Bart

  Zeer goede rijschool rijbewijs gehaald in 1 keer leuke sfeer en veel geleerd in korte tijd.

 10. Elisa

  Zeer tevreden over rijschool uniek vanmorgen in 1 keer geslaagd.. leuke rij instructeur en de dame van de administratie is ook heel behulpzaam.

  Aanrader

 11. Barry

  Goede rijschool vandaag geslaagd voor mijn scooterrijbewijs heel goed contact en Joey is echt een top instructreur geduldig en wis mij goed te coachen dank voor alles

 12. Leon

  Zeer vervelende rij instructeur (Joey), die altijd afzegt en zijn afspraken niet na komt. zeer laag slagingspercentage zegt genoeg.
  Plaatst fake reviews op google review. Daarnaast doet ie zich voor alsof het bedrijf meerdere werknemers in dienst heeft.

  PS: check alle 1 ster reviews Joey miss moet je wat aan je werkwijze veranderen…

 13. Bastiaan

  Motorrijbewijs gehaald bij Joey goede rijschool met hele goede nieuwe motoren

  Veel geleerd en altijd gelachen ik raad rijschool uniek zeker aan iedereen aan.

 14. Melanie

  Zeer goede rijschool ik ben geslaagd voor mijn motor rijbewijs bij uniek.

  Veel geleerd in korte tijd en echt altijd gezellig gehad tijdens de rijlessen ik kan zeker iedereen aanraden die nog opzoek is naar een goede rijschool om hier te komen

  al met al prijs kwaliteit is helemaal top

  Groetjes
  Melanie

 15. Kees

  Na dat je één les bij hem hebt afgenomen en een pakket hebt gekocht reageert Joey niet meer op berichtjes. Hij zegt je les een dag of paar uur van te voren af.
  Daarnaast doet hij zich voor alsof het een bedrijf is met meerdere werknemers. Echter is het een eenmanszaak.

 16. Remco

  Slechte instructeur, neemt teveel lessers aan waardoor er veel tijd tussen de lessen zit. Probeert er ook een lespakket doorheen te duwen na je proefles. Blijf hier weg

 17. Bas

  Top rijschool mij motorrijbewijs in 3 maanden gehaald.

  Altijd met plezier gelest

  Dikke aanrader

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo