Rijschool Modules

Alle details over Rijschool Modules.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Modules is 53%, 86 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Modules? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Leiden. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Modules.

De rijschool heeft een locatie in Alphen Aan Den Rijn. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Preludeweg 520, 2402HR Alphen Aan Den Rijn. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolmodules.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 49 39 91 58. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 583818560000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7598U8.

In welke plaats zit Rijschool Modules (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Alphen Aan Den Rijn.

Bekijk alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Limes Rijopleidingen en Verkeersschool Patrick.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Modules

Slagingspercentage

53

Aantal examens

86

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolmodules.nl

Telefoon-nr

06 49 39 91 58

Adres

Preludeweg 520

Postcode

2402HR

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

583818560000

Rijschoolnummer

7598U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Modules”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo