Autorijschool CLEVER

Alles op een rijtje over Autorijschool CLEVER.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool CLEVER is 56%, 57 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool CLEVER? Je kunt terecht bij 1 CBR locaties: Leiden.

Korting rijles & auto theorieboek

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links. Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool CLEVER.

De school is gevestigd in Ter Aar. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Bornstraat 7, 2461AT Ter Aar. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 640229301. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 602570590000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5323F0.

Wat is de locatie van Autorijschool CLEVER (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in regio Ter Aar.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Ter Aar. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Indifa en Rijschool Hajar.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool CLEVER

Slagingspercentage

56

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

640229301

Adres

Bornstraat 7

Postcode

2461AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

602570590000

Rijschoolnummer

5323F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool CLEVER”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo