Rijschool Roomburg

Alle informatie over Rijschool Roomburg.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Roomburg ligt op 48%, 21 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Roomburg? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Leiden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Roomburg.

De rijschool is gevestigd in Leiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Vitruviusstraat 191, 2314CT Leiden. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 44 47 00 06. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 619538220000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4951N7.

In welke plaats vind je Rijschool Roomburg precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Leiden.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Leiden. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Maarten en Autorijschool Kurt.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Roomburg

Slagingspercentage

48

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 44 47 00 06

Adres

Vitruviusstraat 191

Postcode

2314CT

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

619538220000

Rijschoolnummer

4951N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Roomburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo