Rijschool Bouda

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Bouda.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Bouda ligt op 56%, 197 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto, bromfiets. Ga je van start met rijles bij Rijschool Bouda? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Leiden. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Bouda.

Je vindt de school in Leiden. Hierbij de adresgegevens van de school: Gabriel Metzustraat 56B, 2316AJ Leiden. Je bereikt ze per e-mail via: info@rijschoolbouda.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-38531836. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolbouda.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 784520310000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 7542F7.

In welke plaats vind ik Rijschool Bouda?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Leiden.

Bekijk alle Rijscholen in Leiden. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Jong-Noordwijk en Autorijschool Cees Ganzevles.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Bouda

Slagingspercentage

56

Aantal examens

197

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbouda.nl

Telefoon-nr

06-38531836

Website

rijschoolbouda.nl

Adres

Gabriel Metzustraat 56B

Postcode

2316AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

784520310000

Rijschoolnummer

7542F7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Leonard Malessy

    Perfecte rijschool, heb met plezier mijn lessen gevolgd en mijn rij-examen succesvol afgerond!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo